Skip to the main content.
Liitu tasuta
Liitu tasuta

Laadi alla hinnakiri

Broneeri kõne

2 minutes reading time

Ühe juuksuri lugu: Läbipõlemisest kasumini

Siin on Milla lugu sellest, kuidas tasuliste teenuste koondamine ühte kohta tema elu pea peale pööras, raha säästis ja rohkem aega pere jaoks jättis.

Millal oli probleem, mis on tuttav paljudele iluteenindusettevõtjatele. Milla pidi ettevõtte paberitööga, näiteks kassaaruannete võrdlemise ja vastavusse viimisega tegelema oma vabast ajast. Seetõttu kannatas selle all nii tema pere- kui ka seltsielu.

Lõpuks leidis Milla lahenduse, mis mitte ainult ei jätnud talle taas vaba aega, vaid võimaldas võtta salongi koharendipõhiselt veel iluteenindajaid. Kuidas Milla probleemi lahendas?

Kõigepealt läheme ajas veidi tagasi ja vaatame Milla lugu lähemalt.

Väikese tüdrukuna unistas Milla juuksuriametist. Nüüd ongi ta juuksur, ta armastab oma tööd ja tal on palju toredaid kliente. Kui Milla oma juuksesalongi tegi, lootis ta, et saab oma salongi kunagi veel inimesi tööle võtta. Samuti unistab Milla sellest, et tema töökoormus väheneks ilma elukvaliteedis järeleandmisi tegemata.

Lisaks tööle meeldib Millale reisida ning ta tahaks oma perele maailma näidata. Probleem on aga selles, et isegi ettevõtte juhtimiseks on raske aega ja raha leida, rääkimata siis kaugetesse maadesse sõitmisest.

Nagu öeldud, tegeleb Milla lisaks juuksuritööle ettevõtte paberitööga ja seda oma vabast ajast. Ta peab võrdlema kassaaruandeid ja tšekke, mis röövib aega pere ja seltsielu arvelt.


Ning muidugi unistab Milla oma äri kasvatamisest.

Äri laiendamist takistavad Millal näiteks järgmised asjad:

  • Milla kasutab traditsioonilist paberkalendrit. Isegi kui kalender on täis, tühistatakse aegu tihtipeale viimasel minutil või ei tulda üldse kohale ning Millal on raske tühimikke täita. Mõnikord kliendid lihtsalt unustavad kohale tulla, sest paberkalender ei saada meeldetuletusi.

  • Milla praegune kliendiregister on füüsiline, mis tähendab, et tal kulub igal kuul mitu tundi aruannete koostamiseks, ja see aeg pikeneks veel rohkem, kui tema juures töötaks veel teenindajaid.

  • Samuti pole Milla register ühendatud makseterminaliga. Ta peab kõigepealt sisestama summad registrisse ja siis makseterminali. See tähendab, et registri- ja arveldusaruannete vahel tekib vigade tõttu tihti erinevusi. Millal kulub pühapäeviti tunde nende mittevastavuste klaarimiseks.

  • Üldiselt ei meeldi Millale eriti uusi süsteeme kasutusele võtta ning ta muretseb kuutasude pärast, mis paratamatult omaniku õlgadele langevad. Ta kardab ka seda, mis see kõik maksma läheb, kui tema juures töötaks veel 2, 3 või 4 ettevõtjat!

Milla on kurnatud ja mõtleb juba ametivahetusele. Kuid siis kuuleb ta ühelt sõbralt Book Salonist – turule sisenenud teenindusettevõttest, mis tegeleb ainult iluteenindusvaldkonna ettevõtetega.

Milla-sarnased ettevõtted saavad Book Salonist kõik vajalikud teenused ühtse paketina: koos broneerimissüsteemi ja kassaga toimiva makseterminali ning raamatupidamisaruanded. Teenuse maksumus on 29 eurot kuus ühe tegevuskoha kohta (hind ei sisalda käibemaksu). Milla arvab, et tema sõber on midagi sassi ajanud – 29 eurot SALONGI KOHTA?! Jah, just nii, ning lisaks saad teenust kasutama hakata tasuta, registreerudes Book Saloni veebilehel. 

Lõpuks helistab Milla Book Saloni spetsialistile ning pärast 30 minuti pikkust põhjalikku teenuse ja selle funktsioonide tutvustust süttib Milla idee ettevõtte laiendamisest uuesti. 


Tutvustuse ajal räägiti järgmist:

  • Book Saloni teenuseid saab kasutada mobiiltelefoni, tahvelarvuti ja sülearvutiga. > Kalleid seadmeid pole vaja osta.

  • Kalender on välja töötatud tema vajaduste jaoks ning klientidele saadetakse kalendrist automaatselt meeldetuletusi (SMS ja e-post) > Viimase hetke tühistamised on vähenenud peaaegu nullini. 

  • Kalendrisse saab lisada ilma lisatasuta just nii palju kasutajaid, kui salongil vaja on. Iga kasutaja saab kalendrit enda soovi järgi seadistada. > Kõik see toetab Milla soovi oma äri laiendada.

  • Kassa on kalendriga seotud ning teenused saab igast kalendrist otse kassasse eksportida. > Kiire ja loogiline. Milla ettevõtte aruanded tulevad nüüd süsteemist automaatselt. Ka teised iluteenindajad saavad oma aruanded otse süsteemist.

  • Book Saloni makseterminal loob automaatselt ühenduse kassaga. Makseterminal tuleb lihtsalt sisse lülitada ja mõne minuti pärast luuaksegi ühendus. > Et kassa ja makseterminal on seotud, kaovad sisestusvead ja kassaaruanded kattuvad. 

  • Book Salon teeb iga päev iga iluteenindaja kohta kaardimaksearuandeid. > Koharendi põhiselt töötavad iluteenindajad maksavad Millale komisjonitasu, mida saaab otse kassaaruandelt vaadata.

  • Lisaks kõigele sellele saab ka kinkekaarte veebis müüa. > Tippaegadel (emadepäev, naistepäev, jõulud jne) müüakse veebis palju kinkekaarte ning see annab Millale hea võimaluse lisaraha teenida.

Milla otsustab Book Salonit proovida, sest leping on tähtajatu ja lõppude lõpuks pole tal midagi kaotada. Mõne kuu pärast näeb Milla, et töökoormus on oluliselt vähenenud. Ta ei pea enam vabast ajast tšekkide ja aruannetega mässama, vaid saab veeta aega oma lähedastega. Seetõttu võttis Milla oma salongi kohatasuga iluteenindaja ning tema unistus koos perega reisimisest võib saada teoks.

Kas Milla lugu sarnaneb sinu omaga? Registreeru tasuta tutvustusele, kus Book Saloni spetsialist aitab sul oma äri paremini tundma õppida ja räägib, milliseid eeliseid Book Salon sulle pakkuda võib. Registreeru all kohtumisele või loe edasi!

 

BRONEERI DEMO Liitu tasuta

 

 

1 min read

Tasuta broneerimissüsteem ja kliendiregister ilusalongidele ⎯ kus on konks?

Kuidas saab Book Salon pakkuda tasuta broneerimissüsteemi ja kliendiregistrit? Seda küsimust küsivad ettevõtjad meilt ikka ja jälle. Teine asi,...

Read More

Kolm lihtsat viisi müügi suurendamiseks

BOOK SALONI EESMÄRK ON AIDATA SINUL JA SINU ETTEVÕTTEL EDU SAAVUTADA. SEETÕTTU OLEME PANNUD KOKKU SELLE ARTIKLI, MILLES ANTAKSE NÕU MÜÜGI...
Read More