Skip to the main content.
Liitu tasuta
Liitu tasuta

Laadi alla hinnakiri

Broneeri kõne

1 minutes reading time

5 moodust, kuidas Book Salon sinu salongi edu kasvatab

VIIS MOODUST, KUIDAS BOOK SALON SINU SALONGI KASUMLIKKUST PARANDAB.

1. SAA ROHKEM KLIENTE VEEBIBRONEERINGUTE ABIL

Book Saloni elektroonilise broneerimissüsteemiga saab sinu juures broneeringuid teha ööpäevaringselt. See tähendab, et kliendid saavad broneerida aja siis, kui neile sobib, ehk ka väljaspool sinu tööaega. Book Salon hõlbustab ka nooremate klientideni jõudmist, sest eelkõige noored eelistavad veebisuhtlust. Ka kõige lojaalsemad kliendid võivad minna konkurendi juurde, kui tema juurde on lihtsam broneeringut teha.

Book Saloni elektrooniline broneerimissüsteem loob klientidele uue platvormi, kust nad sinu salongi üles leiavad. Lisaks veebilehele saad lisada oma ettevõtte Facebooki ja Instagrami kontod, et võimalike broneerimiste arvu veelgi suurendada.

 

2. KASUTA KLIENDIREGISTRIT MAKSIMAALSELT ÄRA

Book Saloniga luuakse iga külastuse kohta automaatselt broneeringukaart. Sellel on näiteks kliendi andmed, broneeringute ajalugu ja toodete müük. See aitab sul kursis püsida teenuste ja toodetega, mida klient hiljuti ostnud on.

Saad kirjutada märkustesse kasulikku infot, mis aitab kliendikogemust veel rohkem parandada, näiteks info kliendi juuksevärvi või selle kohta, kas ta soovib kohvi piimaga või ilma.

Samuti saad kliendiregistri abil parandada e-posti turundust. Book Saloni abiga saad automatiseerida meeldetuletussõnumite saatmist. Nii ei unusta kliendid oma broneeringut ära ja kohale ilmumata jäävate klientide arv väheneb.

 

3. EDENDA LISAMÜÜKI KINKEKAARTIDE ABIL

Book Saloniga saad kasutada ära pühi ja tähtpäevi (ning aidata koguni hiliseid kingiostjaid). Kinkekaarte saab müüa otse veebipoes ja neid on lihtne hallata. Saad pikendada kaardi kehtivust või koguni kaduma läinud kaardi elektrooniliselt uuesti saata. Kinkekaardi ostu ja kasutamist on lihtne ka kassas registreerida.

 

4. LIHTNE ARUANDLUS SÄÄSTAB AEGA JA KAOTAB VAJADUSE ARUANNETE VÕRDLEMISE JÄRELE

Book Saloniga on kõik vajalikud aruanded vaid mõne hiirekliki kaugusel. Saad vaadata reaalajas päeva, nädala või koguni kuu müügiaruandeid salongi või konkreetse töötaja kohta. Saad aruandeid otse süsteemist lihtsalt printida või oma raamatupidajale saata. Book Salonis on kassa, kalender ja makseterminal ühendatud, nii et sa ei pea isegi müüja tunnust sisestama. See kaotab võimaluse vigade tekkeks, mis tähendab, et sa ei pea kulutama aega registri ja makseterminali aruannete võrdlemisele.

 

5. KÕIK ÜHE KUUTASU SEES

Broneerimissüsteemide ja makselahenduste valik on tänapäeval tohutu. Book Saloni eristab kõigist teistest see, et see on arendatud koostöös ilu- ja heaoluspetsialistidega. Book Salonis on olemas kõik funktsioonid, mida su salong vajab, sest meie teenus on välja töötatud spetsiaalselt sinu valdkonna jaoks. Seega säästad selle pealt, et ei pea maksma eraldi süsteemide eest, vaid saad kasutusele võtta Book Saloni.

Book Salon pakub 29 euro eest kuus ühe asukoha kohta elektroonilist broneerimissüsteemi, müügikoha tarkvara, integreeritud makseterminali ja kiireid arveldusi. Peale selle saad lisada piiramatu arvu töötajaid ja koharendi alusel töötavaid ettevõtjad ilma lisatasuta.

Säästa aega ja raha ning võta Book Salon kasutusele juba täna.

 

Switching cover_Estonia

Laadi alla tasuta juhend ja hakka oma äri tõhustama. Juhendis kirjeldatakse täpsemalt Book Saloni funktsioone ja kasutuselevõttu.

LAADI ALLA VAHETAMISE JUHEND

 

1 min read

Tasuta broneerimissüsteem ja kliendiregister ilusalongidele ⎯ kus on konks?

Kuidas saab Book Salon pakkuda tasuta broneerimissüsteemi ja kliendiregistrit? Seda küsimust küsivad ettevõtjad meilt ikka ja jälle. Teine asi,...

Read More

Kolm lihtsat viisi müügi suurendamiseks

BOOK SALONI EESMÄRK ON AIDATA SINUL JA SINU ETTEVÕTTEL EDU SAAVUTADA. SEETÕTTU OLEME PANNUD KOKKU SELLE ARTIKLI, MILLES ANTAKSE NÕU MÜÜGI...
Read More