Skip to the main content.
Liitu tasuta
Liitu tasuta

Laadi alla hinnakiri

Broneeri kõne

1 minutes reading time

Kolm lihtsat viisi müügi suurendamiseks

BOOK SALONI EESMÄRK ON AIDATA SINUL JA SINU ETTEVÕTTEL EDU SAAVUTADA. SEETÕTTU OLEME PANNUD KOKKU SELLE ARTIKLI, MILLES ANTAKSE NÕU MÜÜGI SUURENDAMISEKS NING KLIENDISUHETEST MAKSIMAALSE VÕTMISEKS.

 

Ütluses, et müügikunstis on veidi müstikat, on oma tõetera sees. Tänu paljudele tuntud filmidele ja -telesaadetele ("Wall Streeti hunt" ja "Mantlipärija") on levinud arusaam, et müügioskus on miski, mis mõnel õnnelikul lihtsalt on sünnipäraselt olemas või mille arendamiseks tuleb aastaid tööd teha.

Book Salon nii ei arva. 

Meie jaoks seisneb hea müük vaid selles, et oma klienti ja tema tegelikke vajadusi tuleb tunda ning talle tuleb usaldusväärselt selgitada, miks just sina teda kõige paremini aidata saad.

Muidugi on mõnda asja lihtsam öelda kui teha. Allpool on meie kolm nõuannet, mis aitavad sul müügiedu saavutada.

 

      1) UNUSTA MÜÜK

Olgu, ära müüki päris ära unusta, kuid pane see oma peas kuskile tahapoole. Vähemasti kliendiga vestlema asudes. Keskendu kliendi kuulamisele ja näita talle oma asjatundlikkust, kuidas sa teda aidata saad ja kuidas sa oled sarnaseid inimesi varem aidanud.

Nõuanne: Kasuta rääkides kliendi eesnime ja püüa tema kohta meelde jätta pisiasju, et tema kliendikogemust isikupärastada. Oluline on, et mäletaksid korduva kliendi puhul, millest temaga eelmisel korral rääkisid, sest see paneb klienti ennast erilisena tundma.

 

2) KESKENDU KLIENDI VAJADUSTELE

Küsi spetsiifilisi küsimusi ning tunne kliendi ja tema probleemi vastu siirast huvi. Lase siin kliendil rohkem rääkida ja ära paku lahendusi liiga vara või liiga pealetükkivalt, ilma kliendi vajadusi täpselt mõistmata.

Nõuanne: Kui mõistad kliendi probleemi paremini, on sul parem pakkuda ka õiget lahendust. Näiteks kui klient ütleb, et tema nahk on väga kuiv, võid küsida spetsiifilisemaid küsimusi tema nahahooldusrutiini kohta, näiteks seda, millal nahk eriti kuiv on ja millest see tulla võib.

 

    3) PAKU LAHENDUST

Sõnasta kliendi probleem uuesti, näitamaks, et oled teda kuulanud. Seejärel paku lahendust ja põhjenda seda, kui leiad, et see on vajalik. Soovita lisahooldust, kuid ära müü üle. Proovi soovitada järgmist külastust või koguni lepi kokku uue hoolduse aeg.

Nõuanne: Tutvusta oma toodet või lahendust lähtuvalt sellest, mida klient rääkis. Selgita, kuidas ja millal toodet kasutada. Näiteks: "Panen nüüd peale maski, mis on hea kuivale nahale. See sobib eriti hästi talvel, sest teil on veidi pindkuivust. Seda oleks hea kasutada kord nädalas pärast koorimist. Meil on see mask ka salongis müügil." Räägi kliendile toodetest, mida sa teenindamise või hoolduse ajal kasutad. Soovi korral võid kliendile soovitatud tooted üles kirjutada.

 

Saad kasutatud ja kliendile soovitatud tooted Book Saloni süsteemi üles märkida, samuti lisada märkuseid kliendi külastuse kohta. See aitab sul järgmisteks külastusteks valmistuda ning kliendiga pikas perspektiivis tugevam suhe luua. Book Saloniga toimub toodete müük ja varude haldus sujuvalt samas süsteemis.

Kas tahaksid teenusega kohe tutvuda?

LIITU TASUTA

 

1 min read

Tasuta broneerimissüsteem ja kliendiregister ilusalongidele ⎯ kus on konks?

Kuidas saab Book Salon pakkuda tasuta broneerimissüsteemi ja kliendiregistrit? Seda küsimust küsivad ettevõtjad meilt ikka ja jälle. Teine asi,...

Read More

Kolm lihtsat viisi müügi suurendamiseks

BOOK SALONI EESMÄRK ON AIDATA SINUL JA SINU ETTEVÕTTEL EDU SAAVUTADA. SEETÕTTU OLEME PANNUD KOKKU SELLE ARTIKLI, MILLES ANTAKSE NÕU MÜÜGI...
Read More