Skip to the main content.
Liitu tasuta
Liitu tasuta

Laadi alla hinnakiri

Broneeri kõne

1 minutes reading time

Kuidas Royal Beauty Spa hoidis Book Saloni kasutuselevõtuga aastas 1000 eurot kokku

ROYAL BEAUTY SPA on Soomes Lapuas tegutsev täisteenust pakkuv juukse- ja ilusalong, mille asutas Salla Priuska 2013. aastal ning kus pakub oma teenuseid 7 iluteenindajat. Äriga alustamisel ei olnud neil head broneerimis- ja kassasüsteemi. Kõik kirjutati lihtsalt käsitsi üles. 

Enne Book Salon PRO kasutuselevõttu kasutas ROYAL BEAUTY SPA konkurendi broneerimis- ja kassasüsteemi. Salongi makseterminale pakkus aga eraldi ettevõte. Mõnda aega kasutas salong koguni kahte makseterminali, mis ei olnud müügikoha tarkvaraga integreeritud. Kaardimaksete jaoks tuli kliendi arve kõigepealt makseterminali sisestada ning seejärel eraldi kassasüsteemi – kui see meeles oli!

"Isegi kui sellega ära harjus, tekitas kassasüsteemist eraldi olev makseterminal palju probleeme," räägib Salla.

 

Allpool on mõned näited probleemidest, mis kaasnesid eraldi makseterminaliga.

  • Summade valesti sisestamine makseterminali > Klient ei maksnud kogu tasu.

  • Isegi kui summa sisestati makseterminalis õigesti, võidi kassas sisestada vale makseviis > mistõttu kassaaruanded ja raamatupidamine ei klappinud.

  • Valesti sisestatud dokumente ei leia alati üles ning hiljem ei mäleta enam keegi, kus erinevus võis tekkida > mistõttu kulub nii salongipidajal kui ka koharendiga töötajatel tunde uurimiseks.

Seetõttu pidi Salla kõik dokumendid igal pühapäeval üle kontrollima. Selleks kulus tavaliselt kaks tundi nädalas, mis teeb 104 tundi aastas!

Seetõttu pidi Salla kõik dokumendid igal pühapäeval üle kontrollima. Selleks kulus tavaliselt kaks tundi nädalas, mis teeb 104 tundi aastas!

 

ROYAL BEAUTY SPA on nüüdseks olnud Book Salon PRO klient pool aastat ning teenusega ollakse väga rahul. Salla ütleb, et Book Saloni kasuks otsustamist mõjutas eelkõige integreeritud broneerimissüsteem, kassa ja makseterminal. Nende funktsioonide üheskoos kasutamine loob lisaväätust, sest säästab aega ja raha. Salla ütleb, et säästab võrreldes oma eelmise süsteemiga üle 1000 euro aastas. Rääkimata sellest, kui palju aega see säästab. Tema varasem pühapäeviti töötamine on minevik ning tal on lähedaste ja kallitega koos olemiseks aega. Salla ütleb ka seda, et Book Salon on tema klientide seisukohast kvaliteetne ja professionaalne. Ta lisab, et teenust on lihtne kasutada ning see on arusaadav ka kolleegidele. Kuigi ükski süsteem pole kunagi täiuslik, arendab Book Salon oma tarkvara pidevalt edasi, et tulevikus kasutajate aega säästa. See ongi Book Saloni eesmärk!

 

LOE BOOK SALONI KOHTA ROHKEM

 

Meie juhend on kirjutatud ettevõtjale, kes soovib kasvatada oma äri ja säästa raha, mis kulub praegu mitte nii soodsatele süsteemidele, või kes soovib Book Saloni funktsioonide ja kasutuselevõtu kohta rohkem teada saada. Samuti saab registreeruda tasuta veebitutvustusele.

LAADI ALLA VAHETAMISE JUHEND BRONEERI DEMO

1 min read

Tasuta broneerimissüsteem ja kliendiregister ilusalongidele ⎯ kus on konks?

Kuidas saab Book Salon pakkuda tasuta broneerimissüsteemi ja kliendiregistrit? Seda küsimust küsivad ettevõtjad meilt ikka ja jälle. Teine asi,...

Read More

Kolm lihtsat viisi müügi suurendamiseks

BOOK SALONI EESMÄRK ON AIDATA SINUL JA SINU ETTEVÕTTEL EDU SAAVUTADA. SEETÕTTU OLEME PANNUD KOKKU SELLE ARTIKLI, MILLES ANTAKSE NÕU MÜÜGI...
Read More