Booksaloni blogi

Tasuta broneerimissüsteem ja kliendiregister ilusalongidele ⎯ kus on konks?

Written by Joel Castren | Sep 21, 2022 9:11:42 AM

Kuidas saab Book Salon pakkuda tasuta broneerimissüsteemi ja kliendiregistrit? Seda küsimust küsivad ettevõtjad meilt ikka ja jälle. Teine asi, mis paneb kulmu kergitama, on see, kuidas on võimalik lisada piiramatult kasutajaid ning ka seda tasuta. Kuna meie konkurendid küsivad sarnase teenuse eest lausa sadu eurosid kuus, mõistame, et inimesed arvavad, et kuskil on peidus konks.

Kuid tõesti ei ole ja seda väga lihtsal põhjusel:

  • Book Salon soovib, et kõik ettevõtjad saaksid kasutada kvaliteetset broneerimis- ja kassasüsteemi vastavalt oma vajadustele. (Või soovi korral ainult ühte neist.)

  • Väikesed kulud sobivad alustavatele ettevõtjatele, kes ei soovi tegevuse alguses, kui iga sent on arvel, kulusid suurendada.

  • Samuti tahame julgustada ilu- ja heaoluettevõtjaid tegema digihüpet ning minema üle paberkalendrilt digilahendusele. Ettevõtjad saavad digivahendid kasutusele võtta oma tempos paralleelselt olemasolevate pabervahenditega.

  • Tänapäeval on veebibroneerimissüsteem standard, sest kliendid soovivad kiire elutempo tõttu broneerida aegu endale sobival ajal ja kohas. Paljude jaoks ei tule salongi helistamine tänapäeval kõne allagi.

  • Ettevõtjad saavad kasutada Book Saloni teenuseid sõltumatult, tasuta ja ilma kohustusteta otse meie veebilehelt. Alustamise pärast pole vaja muretseda, sest vestlusakna kaudu saab igal ajal meie poole pöörduda ja reaalajas vestelda.

Kuidas see ennast Book Salonile ära tasub?

Pikas perspektiivis saame meie ja kõik teised kasu heal järjel iluteenindusvaldkonnast. Samuti soovime valdkonna professionaalidele midagi tagasi anda ja nende jaoks midagi head teha. Teisalt usume, et kui ettevõtted järje peale saavad, soovivad Book Salon FREE kasutajad tellida meilt ka lisafunktsioone.

Äri edenedes ja vajaduse suurenedes uute funktsioonide järele saab tasuta teenuse asemel vaid ühe nupuvajutusega kasutusele võtta Book Salon PRO versiooni (mille hulka kuulub makseterminal). 

Kuid meil on ka kliente, kes on selle rohkem kui 4 aasta jooksul jäänud Book Salon FREE juurde ja sellega väga rahul. Ning kui kasutajad on rahul, soovitavad nad meid teistele ning selle eest oleme väga tänulikud.